Οδηγός Δώρων - Christmas Edit

Οδηγός Δώρων - Christmas Edit

Δημοσιεύτηκε από {{ συγγραφέας }} στις {{ ημερομηνία }}

Η εποχή που το σπίτι γεμίζει χρώματα, λάμψη και μας φέρνει πιο κοντά με τους αγαπημένους μας πλησιάζει…Αφήστε τη μαγεία των Χριστουγέννων να πλημμυρίσει το σπίτι σας!


Η χαρά του να κάνεις όμορφα δώρα στους αγαπημένους σας είναι ανεκτίμητη! Για αυτό και στο Symmetry Living μέσα από τον οδηγό χριστουγεννιάτικων δώρων μπορείτε να βρείτε τις προτάσεις μας που θα χαρίσουν χαμόγελα σε εκείνους που αγαπάτε περισσότερο.


1. Δώρο για τον μπαμπά:


Δείξτε την αγάπη σας στον Αϊ-Βασίλη της καρδιάς σας επιλέγοντας ένα δώρο που θα λατρεύει κάθε εποχή του χρόνου. Ποιο είναι το αγαπημένο του χρώμα; Σκεφτείτε καλά πριν επιλέξετε και βρείτε αυτό που θα λατρέψει!


2. Δώρο για τη μαμά:


Για εκείνη που αγαπάει να σας φροντίζει και κάνει κάθε χριστουγεννιάτική στιγμή μοναδική επιλέξαμε κάποιες προτάσεις που θα αγαπήσει και εκείνη!


Για τη μαμά που ψάχνει το «τέλειο ριχτάρι» και ποτέ δεν βρίσκει το ιδανικό, χάρισε της το εσύ:

Για τη μαμά που λατρεύει το tablescaping και ετοιμάζει τα πιο όμορφα χριστουγεννιάτικα τραπέζια:


3. Δώρο για την αδερφή:


Για την αδερφή σου που αγαπάει τις cosy στιγμές χαλάρωσης στις χειμωνιάτικες μέρες, θα βρεις τις πιο μαλακές κουβέρτες… που θα θες και εσύ!


4. Ιδέες Δώρων Για Αγαπημένους Φίλους:


Χαρίστε στους αγαπημένους σας φίλους δώρα που θα κρατήσουν ζωντανά τις πιο γλυκές χριστουγεννιάτικες σας στιγμές μαζί:


Αν ψάχνετε για ένα δώρο για τους minimal φίλους σας αλλά και για εκείνους που εκτιμούν τη μοναδικότητα των χειροποίητων δημιουργιών, το Symmetry Living, έχει τις ιδανικές προτάσεις δώρων:

Ακόμη δε βρήκατε το τέλειο δώρο για τα Χριστούγεννα; Αν ακόμη δεν έχετε αποφασίσει σκεφτείτε να χαρίσετε δώρα με τα χρώματα που μας «θυμίζουν» Χριστούγεννα!


Δείτε παρακάτω κι άλλες ιδέες για δώρα για την πιο όμορφη στιγμή του χρόνου:
← Παλαιότερη δημοσίευση Νεότερη δημοσίευση →