3 Διακοσμητικά Στυλ για το Σπίτι σας

3 Διακοσμητικά Στυλ για το Σπίτι σας




3 Διακοσμητικά στυλ για το σπίτι σας





Πως θα διακοσμήσετε τον χώρο σας με επιλογές που αντιπροσωπεύουν την προσωπικότητά σας



Η διακόσμηση του εσωτερικού χώρου και οι τάσεις που προτείνονται κάθε εποχή είναι αυτές που μας προσκαλούν σε μια δημιουργική διαδικασία ανανέωσης του χώρου μας και κατ’ επέκταση της διάθεσής μας. Νέες ιδέες και προσθήκες έρχονται να δεθούν με τα αντικείμενα που ήδη υπάρχουν στον χώρο και να προσφέρουν περισσότερο χρώμα, περισσότερη αρμονία αλλά και ποικιλία σε σχέδια και υφές.


Οι προσωπικές σας επιλογές θα μεταμορφώσουν κάθε χώρο στο σπίτι σας -που εκτός από λειτουργικότητα- θα έχει την καλαισθησία και μια μοναδική φιλόξενη αύρα. Η κάθε αλλαγή στην ατμόσφαιρα πολύ απλά γίνεται προσθέτοντας ριχτάρια, διακοσμητικά μαξιλάρια ή μια επιλογή από ιδιαίτερα statement χαλιά που ξεχωρίζουν με τα έντονα μοτίβα ή χρώματά τους. Όταν η κάθε κίνησή σας γίνεται σύμφωνα με το τι εκφράζει την αισθητική σας, αυτό θα σας δώσει την αυτοπεποίθηση στην δημιουργία ενός χώρου ολοκληρωμένου και που θα αποπνέει αρμονία.


>Ένας από τους χώρους του σπιτιού που περνάμε συνήθως τον χρόνο μας, είναι το καθιστικό. Είναι ο μεγαλύτερος από τους υπόλοιπους χώρους και αυτό γιατί ο προορισμός του είναι να φιλοξενεί τις περισσότερες από τις ελεύθερες ώρες της ημέρας, είτε με αγαπημένα πρόσωπα, είτε περνώντας ευχάριστα με τους καλεσμένους μας. Έτσι, οι δικοί σας καλεσμένοι, θα βρεθούν σε έναν χώρο που θα είναι η αντανάκλαση της προσωπικότητάς σας και του τρόπου ζωής σας. Επιβάλλεται λοιπόν να του δώσετε ίσως λίγο περισσότερο προσοχή, στο να φροντίζετε να συνδυάζετε διάφορες εναλλαγές από σχέδια και γιατί όχι - να εντυπωσιάσετε με το αποτέλεσμα της διακοσμητικής επιμέλειας του.



{{widget type="MGS\Promobanners\Block\Widget\Banner" banner_id="tria_style_1_gr" template="banner.phtml"}}

Source: home-designing






{{widget type="MGS\Promobanners\Block\Widget\Banner" banner_id="garden_yellow_gr" template="banner.phtml"}}





{{widget type="MGS\Promobanners\Block\Widget\Banner" banner_id="granada_yellow_1_gr" template="banner.phtml"}}





{{widget type="MGS\Promobanners\Block\Widget\Banner" banner_id="burano_gr" template="banner.phtml"}}





1. Διακόσμηση σε διαχρονικό Cool & Άνετο στυλ


H άνεση στην διακόσμηση του εσωτερικού χώρου έρχεται μέσα από την ευκολία του να μην χρειάζονται κάποιες εξειδικευμένες οδηγίες, παρά μόνο μερικές συμβουλές, για να τις εφαρμόσετε. Επίσης εύκολα θα πρέπει να έχει την εξέλιξη του διαχρονικού και αυτό θα έρχεται μέσα από μια σειρά από προσωπικές σας επιλογές. Τα τελευταία χρόνια έχει κάνει την επανεμφάνισή του το κλασσικό στυλ και εξυπηρετεί ακριβώς αυτόν το σκοπό. Ιδιαίτερα με τα new vintage χαλιά σε παραδοσιακό στυλ, που έχουν την μοναδικότητα στο να δημιουργούν μια ατμόσφαιρα που είναι αρκετά οικεία σε όλους ή τα νεοκλασικά χειροποίητα χαλιά που μπορούν αλλάξουν ακόμη και τον πιο απλά διακοσμημένο χώρο. Αυτές οι λεπτομέρειες είναι που κάνουν το σπίτι να μεταμορφώνεται σε ένα τόσο άνετο μέρος, με την γνώριμη αυτή ζεστασιά στην ατμόσφαιρα που φέρνει αναμνήσεις. Για εσάς που το διαχρονικό κλασσικό στυλ σας εκφράζει απόλυτα, μην φοβηθείτε να προσθέσετε και μία νότα από lux λεπτομέρειες και να τις ενσωματώσετε σε έναν μοντέρνο χώρο. Εξάλλου όταν ένα στυλ επανέρχεται, πάντα γίνεται με τρόπο που ταιριάζει στο σήμερα. Tip: Διακοσμήστε τα έπιπλα με πολλές διακοσμητικές μαξιλαροθήκες και ριχτάρια.






{{widget type="MGS\Promobanners\Block\Widget\Banner" banner_id="tria_style_cc2_gr" template="banner.phtml"}}

Source: studio-mcgee






{{widget type="MGS\Promobanners\Block\Widget\Banner" banner_id="tria_style_cc1_gr" template="banner.phtml"}}

Source: francoisetmoi









{{widget type="MGS\Promobanners\Block\Widget\Banner" banner_id="bilbao_yellow3_gr" template="banner.phtml"}}





{{widget type="MGS\Promobanners\Block\Widget\Banner" banner_id="obar_2_gr" template="banner.phtml"}}





{{widget type="MGS\Promobanners\Block\Widget\Banner" banner_id="terra_blue_gr" template="banner.phtml"}}





2. Διακόσμηση σε μοντέρνο Minimal, αλλά με προσωπικό χαρακτήρα


Ξεχάστε την αιώνια διαμάχη μεταξύ του μαξιμαλιστικού ντεκόρ και της μινιμαλ αισθητικής. Αυτό που υπερισχύει είναι αυτό που εσείς επιλέγετε. Είναι πλέον θεμελιώδης αρχή στην διαμόρφωση και την διακόσμηση ενός χώρου να εκφράζει την προσωπική αισθητική σας. Γι’ αυτό αν μία λιτή και απόλυτα ελεγχόμενη ατμόσφαιρα είναι αυτή που σας αντιπροσωπεύει καλύτερα, αλλά από την άλλη, σας ενθουσιάζει η απελευθέρωση που προτρέπει η μαξιμαλιστική τάση μέσα από την αυθόρμητη της ακαταστασία… τότε τίποτα δεν θα έπρεπε να σας εμποδίζει στο να συνδυάσετε και τα δύο. Μπορείτε άνετα να εφαρμόσετε την τεχνική layering, δηλαδή επιστρώσεις από μοντέρνα χαλιά στο πάτωμα και να προσθέσετε μερικά επιπλέον μαξιλάρια και ριχτάρια στον καναπέ ή την πολυθρόνα. Δώστε έμφαση στην απλότητα στην λειτουργικότητα που θα μπορεί εύκολα να διατηρηθεί σε τάξη και που θα αποπνέει μια φιλόξενη ζωντάνια.






{{widget type="MGS\Promobanners\Block\Widget\Banner" banner_id="tria_style_minimal1_gr" template="banner.phtml"}}

Source: liketoknow






{{widget type="MGS\Promobanners\Block\Widget\Banner" banner_id="tria_style_minimal2_gr" template="banner.phtml"}}

Source: vivandtimhome









{{widget type="MGS\Promobanners\Block\Widget\Banner" banner_id="vintage_9020_02_gr" template="banner.phtml"}}





{{widget type="MGS\Promobanners\Block\Widget\Banner" banner_id="rayal_pillow_gr" template="banner.phtml"}}





{{widget type="MGS\Promobanners\Block\Widget\Banner" banner_id="character_white_gr" template="banner.phtml"}}





{{widget type="MGS\Promobanners\Block\Widget\Banner" banner_id="tria_style_minimal3_gr" template="banner.phtml"}}

Source: studio-mcgee






{{widget type="MGS\Promobanners\Block\Widget\Banner" banner_id="soprano_graphite_gr" template="banner.phtml"}}





{{widget type="MGS\Promobanners\Block\Widget\Banner" banner_id="stars_gr" template="banner.phtml"}}





{{widget type="MGS\Promobanners\Block\Widget\Banner" banner_id="ives2_gr" template="banner.phtml"}}





3. Διακόσμηση σε Boho στυλ με εκλεπτυσμένη αισθητική


Αν υπάρχει ένα στυλ διακόσμησης που έχει μαγέψει όσο κανένα άλλο τους φανατικούς της φιλοσοφίας η οποία εναρμονίζεται με την φύση και έναν υγιεινό τρόπο ζωής, είναι αναμφισβήτητα το Boho στυλ. Εμπνευσμένο από τα ταξίδια και τα διάφορα στυλ που πετυχαίνουμε σε κάθε πολιτισμό, βασίζεται σε όλες τις παραδοσιακές μεθόδους κατασκευής σε χειροποίητα χαλιά που διακοσμούνται με περίτεχνα μοτίβα και που εξυμνούν απόλυτα τα φυσικά υλικά με τα οποία έχουν κατασκευαστεί, προσθέτοντας στην ποιότητα της καθημερινότητας του χώρου. Και όχι μόνο, όπου μπορεί να εφαρμοστεί η αισθητική αυτή, ακόμα και σε χειροποίητα μαξιλάρια ή επιλέγοντας τα ριχτάρια σας από φυσικές ίνες, δεν μπορούν παρά μόνο θετικές και ευεργετικές επιπτώσεις να έχουν για εσάς. Η ασύγκριτη ποιότητα του χειροποίητου από φυσικές ίνες συνδυάζεται και δημιουργεί μια εκλεκτική και μοναδική αισθητική αλλά και μια χαλαρή ατμόσφαιρα που είναι εξάλλου και ο σκοπός της Boho τάσης, μέσα από περίπλοκα σχέδια και τα φωτεινά χρώματα.


{{widget type="MGS\Promobanners\Block\Widget\Banner" banner_id="tria_style_5_gr" template="banner.phtml"}}

Source: stylecurator






{{widget type="MGS\Promobanners\Block\Widget\Banner" banner_id="character_natural_gr" template="banner.phtml"}}





{{widget type="MGS\Promobanners\Block\Widget\Banner" banner_id="abari2_gr" template="banner.phtml"}}





{{widget type="MGS\Promobanners\Block\Widget\Banner" banner_id="neda_gr" template="banner.phtml"}}





Η διακόσμηση του εσωτερικού χώρου με το δικό σας προσωπικό τρόπο θα σας δίνει πάντα την αυτοπεποίθηση της δημιουργίας αρκεί να δώσετε ιδιαίτερη προσοχή στις λεπτομέρειες. Η ποικιλία σε υφές και τα μοτίβα είναι το μυστικό για μια ατμόσφαιρα που αντανακλά ζωντάνια και αυτό θα πρέπει να το έχετε πάντα κατά νου κάνοντας τις επιλογές σας. Επίσης σημαντική λεπτομέρεια και ζωτικής σημασίας είναι οι επιλογές σε φυσικά υλικά και χειροποίητα προϊόντα. Είναι η επένδυση που θα κάνετε και που θα δώσει ποιότητα στην ζωή σας αλλά και των αγαπημένων σας. Ανάλογα με τις ανάγκες σας και με το τι εκφράζει την αισθητική σας, έχετε την ελευθερία να συνδυάζετε vintage και μοντέρνο στυλ ή την boho διακόσμηση μέσα από την δική σας εκλεπτυσμένη άποψη και το αποτέλεσμα θα είναι μια ήρεμη και ξεκούραστη ατμόσφαιρα για την καθημερινότητά σας.






← Παλαιότερη δημοσίευση Νεότερη δημοσίευση →