Χριστουγεννιάτικη Διακόσμηση

Χριστουγεννιάτικη Διακόσμηση




Χριστουγεννιάτικη Διακόσμηση



Τα Χριστούγεννα είναι κοντά και σε λίγες μέρες θα ξεκινήσουμε να στολίζουμε για την αγαπημένη γιορτή όλων! Όποιο και αν είναι το γούστο, οι εικόνες από πολλά φωτεινά στολίδια εμφανίζονται για να πραγματοποιηθούν και πάντα κάθε χρονιά θέλουμε το σπίτι μας να δείχνει ακόμα πιο λαμπερό και να αντικατοπτρίζει το πνεύμα της κάθε στιγμής. Να έχει αυτήν την ιδανική ατμόσφαιρα που θα αφήσει έκθαμβους τους καλεσμένους μας και θα εντυπωσιάσει με την πρωτοτυπία και το γούστο.




{{widget type="MGS\Promobanners\Block\Widget\Banner" banner_id="christmas1_gr" template="banner.phtml"}}



Source: bhg.com


Η πρώτη σκέψη όταν πρόκειται για την Χριστουγεννιάτικη διακόσμηση είναι πάντα το δέντρο και ο χώρος γύρω από αυτό δηλαδή το σαλόνι και η τραπεζαρία. Αλλά όλοι κάποια στιγμή στο παρελθόν έχουμε αναρωτηθεί πως να διακοσμήσουμε το σπίτι μας για τα Χριστούγεννα.
Οι χώροι όπου θα υποδεχθούμε τους καλεσμένους μας, θέλουμε να προσελκύουν την περισσότερη προσοχή και να ακτινοβολούν την εορταστική διάθεση. Έτσι, η διαμόρφωση και διακόσμηση γίνεται σύμφωνα με τις ανάγκες μας, φυσικά τις δυνατότητες του κάθε χώρου και τα φροντίζουμε με μεγάλη αγάπη με τον πιο δημιουργικό τρόπο.


{{widget type="MGS\Promobanners\Block\Widget\Banner" banner_id="christmas2_gr" template="banner.phtml"}}







{{widget type="MGS\Promobanners\Block\Widget\Banner" banner_id="maxilarothiki-merry-red_gr" template="banner.phtml"}}





{{widget type="MGS\Promobanners\Block\Widget\Banner" banner_id="runner_merry_red_gr" template="banner.phtml"}}





{{widget type="MGS\Promobanners\Block\Widget\Banner" banner_id="merry_bright_red" template="banner.phtml"}}





Το Στυλ


Ας ξεκινήσουμε από την κλασική, ή με άλλα λόγια αυτό που ξέρουμε ως παραδοσιακή, διακόσμηση. Το κόκκινο και το πράσινο είναι ο κλασικός συνδυασμός Χριστουγεννιάτικων χρωμάτων, και φυσικά υπάρχουν τόσοι πολλοί όμορφοι τρόποι που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε στα χρώματα αυτά  Επιπλέον, μπορείτε να επιλέξετε αξεσουάρ και διακοσμητικά για το σαλόνι σας με μοτίβα δέντρου και ταράνδου. Ο καναπές με ένα ριχτάρι και μερικά διακοσμητικά μαξιλάρια στα σχέδια αυτά δίνουν ζεστασιά και άνεση. Μην ξεχνάτε, τα Χριστούγεννα είναι μια μαξιμαλιστική γιορτή. Δημιουργήστε τρίπτυχο με το σετ σε ρανερ τραπεζιού και πολύ εύκολα αποκτήσατε την απόλυτα γιορτινή εμφάνιση.



Τραπεζαρία




{{widget type="MGS\Promobanners\Block\Widget\Banner" banner_id="christmas3_gr" template="banner.phtml"}}




Εμπνευστείτε από τις προσωπικές σας επιλογές και με τον τρόπο που θα επιλέξετε να ταιριάξετε τη διακόσμηση της τραπεζαρίας, θα διατηρήσετε την αρμονία προσφέροντας μια όμορφη ατμόσφαιρα. Θα εκπλαγείτε κάθε φορά που θα σας χαρίζει ευχάριστες οικογενειακές αναμνήσεις, αλλά και αξέχαστες στιγμές από τις συγκεντρώσεις με τους καλεσμένους σας.


Γιορτινό layering τραπεζαρίας


Για την τραπεζαρία σας μπορείτε να επιλέξετε ένα ή περισσότερα ράνερ για πιο πολύ χρωματισμό και σχέδια, ώστε να εμπλουτίσετε τον στολισμό. Με αυτόν τον τρόπο, όχι μόνο θα δώσετε την αίσθηση της πολυτέλειας, αλλά θα μετατρέψετε την κλασική διακόσμηση σε μια πιο φρέσκια και νέα, μοντέρνα εκδοχή της. Είναι μια εξαιρετική επιλογή, καθώς προσδίδει φινέτσα και ευδιάθετη κομψότητα. Ο χώρος μπορεί να γίνει ακόμα πιο άνετος και φιλόξενος με την προσθήκη διακοσμητικών μαξιλαριών.




{{widget type="MGS\Promobanners\Block\Widget\Banner" banner_id="runner_merry_bright_red_gr" template="banner.phtml"}}





{{widget type="MGS\Promobanners\Block\Widget\Banner" banner_id="carols_gr" template="banner.phtml"}}








{{widget type="MGS\Promobanners\Block\Widget\Banner" banner_id="kare_merry_bright_gr" template="banner.phtml"}}





{{widget type="MGS\Promobanners\Block\Widget\Banner" banner_id="maribel_red_gr" template="banner.phtml"}}





{{widget type="MGS\Promobanners\Block\Widget\Banner" banner_id="kare_snowman_gr" template="banner.phtml"}}






Επίλεξε άφοβα ένα τραπεζομάντηλο, σε σχεδιασμό που ταιριάζει στο γούστο σας, σε ασπροκόκκινους ή πράσινους χρωματισμούς που είναι must αυτή την περίοδο και που την χαρακτηρίζουν. Στο τραπέζι σας, προσθέτοντας το σερβίτσιο σας, θα δημιουργήσετε μια πλούσια και διαχρονική εικόνα που εντυπωσιάζει με τις μοντέρνες πινελιές.





{{widget type="MGS\Promobanners\Block\Widget\Banner" banner_id="raner_trapeziou_merry_bright_natura_gr" template="banner.phtml"}}





{{widget type="MGS\Promobanners\Block\Widget\Banner" banner_id="christmas_tree_gr" template="banner.phtml"}}




Το γιορτινό τραπέζι


Η λαμπερή και πλούσια οργάνωση πρέπει να καθορίζει τον στολισμό της τραπεζαρίας σας γιατί είναι από τα πιο σημαντικά σημεία της Χριστουγεννιάτικης διακόσμησης. Περνάμε αρκετές ώρες με την οικογένειά μας και επιπλέον την περίοδο των γιορτών είναι το βασικό μέρος, εκεί βρίσκονται τα λαχταριστά Χριστουγεννιάτικα γλυκά και μπισκότα, τοποθετημένα στις περίτεχνες πιατέλες.




{{widget type="MGS\Promobanners\Block\Widget\Banner" banner_id="christmas5_gr" template="banner.phtml"}}



Source: trendir.com


Χριστουγεννιάτικη κρεβατοκάμαρα


Διαδώστε την αύρα των Χριστουγέννων με το να διακοσμήσετε γιορτινά παντού στο σπίτι σας! Συνήθως για την Χριστουγεννιάτικη διακόσμηση φροντίζουμε να στολίζουμε περισσότερο τους χώρους που θα υποδεχτούμε τους καλεσμένους μας αλλά μερικές φορές ξεχνάμε ότι έχουμε όλους χώρους του σπιτιού που μπορούμε επίσης να διακοσμήσουμε. Χωρίς να χρειαστεί να προσθέσετε στολίδια, μεταμορφώστε το κρεβάτι σας συνδυάζοντας σε βαθύ κόκκινο και πράσινο το πάπλωμα, με τις μαξιλαροθήκες. Προσθέστε μερικά μαξιλάρια σε μπρονζε και χρυσό κάλυμμα που θα αντανακλούν το φώς και με αυτό τον τρόπο η κρεβατοκάμαρά σας θα έχει την λαμπερή γιορτινή πολυτέλεια.


{{widget type="MGS\Promobanners\Block\Widget\Banner" banner_id="zeff_gr" template="banner.phtml"}}



Στολισμός σε μονόχρωμο


Το κόκκινο και το πράσινο είναι τα παραδοσιακά χρώματα των Χριστουγέννων, αλλά οι νέες τάσεις έχουν προσθέσει και άλλα χρώματα και ένα από αυτά είναι το μπλέ. Η επιλογή του δίνει περισσότερο την αίσθηση του εξωτερικού τοπίου. Όταν το επιλέξετε είναι σαν να φέρετε την αύρα του χειμώνα με το χιόνι, στο ζεστό και άνετο σπίτι σας. Ταιριάζει απόλυτα με τους δυο μεταλλικούς χρωματισμούς, ασημί και χρυσό και αν θέλετε να ζωηρεψτε την ατμόσφαιρα μπορείτε να προσθέσετε κάποιο αντικείμενο σε royal blue.




{{widget type="MGS\Promobanners\Block\Widget\Banner" banner_id="christmas-letters_gr" template="banner.phtml"}}





{{widget type="MGS\Promobanners\Block\Widget\Banner" banner_id="christmas6_gr" template="banner.phtml"}}






{{widget type="MGS\Promobanners\Block\Widget\Banner" banner_id="letters_silver" template="banner.phtml"}}





{{widget type="MGS\Promobanners\Block\Widget\Banner" banner_id="shiny_gr" template="banner.phtml"}}





{{widget type="MGS\Promobanners\Block\Widget\Banner" banner_id="snow_gr" template="banner.phtml"}}





Οι μονόχρωμοι διακοσμητικοί συνδυασμοί γίνονται ολοένα και πιο δημοφιλείς. Είναι πολύ εύκολο να τους δημιουργήσετε συνδυάζοντας πολλά αντικείμενα στο ίδιο χρώμα. Ανεβάζουν ψηλά τον πήχη της αισθητικής και αποτέλεσμα έρχεται με την ελάχιστη προσπάθεια.

Διακόσμηση με λευκά είδη


Το λευκό είναι επίσης ένα κλασικό χρώμα για την Χριστουγεννιάτικη διακόσμηση. Προσφέρει στον χώρο φωτεινότητα αλλά και την αρχοντιά της παράδοσης. Φυσικά εσείς μπορείτε να στολίσετε την τραπεζαρία σας με την πολυτέλεια που προσφέρει το λευκό και στην πιο μοντέρνα εκδοχή του. Καθώς η γιορτινή περίοδος είναι η περίσταση που απαιτεί να χρησιμοποιήσετε το επίσημο σερβίτσιο σας. Αυτό θα το καταφέρετε με το να φροντίσετε ο στολισμός της τραπεζαρίας να περιέχει σχέδια σε χρυσό ή και μπρονζε τόνους. Ο τρόπος που οργανώνεται το τραπέζι, η επιλογή των πιάτων, τα γυαλικών και όλα τα υπόλοιπα έχουν ιδιαίτερη σημασία στο συνολικό αποτέλεσμα. Αν αυτό σας προβληματίζει, επιλέξτε λευκά είδη και στολίστε το τραπέζι σας με μερικά κλαδιά από τα κωνοφόρα που αγαπάτε στο κεντρικό μέρος.




{{widget type="MGS\Promobanners\Block\Widget\Banner" banner_id="christmas7_gr" template="banner.phtml"}}



Source: digsdigs


Φανταστείτε ότι το τραπεζομάντηλο με βασικό ύφασμα το λευκό, μπορείτε να το επιλέξετε σε μοτίβο με χρυσό ή σε ανάγλυφο κεντημένο και το ράνερ να εμπλουτίζει την εικόνα προσθέτοντας ένα ή περισσότερα στην κάθετη πλευρά.




{{widget type="MGS\Promobanners\Block\Widget\Banner" banner_id="glare_gr" template="banner.phtml"}}





{{widget type="MGS\Promobanners\Block\Widget\Banner" banner_id="dazzling_gr" template="banner.phtml"}}





{{widget type="MGS\Promobanners\Block\Widget\Banner" banner_id="runner_alma_gr" template="banner.phtml"}}




Διακόσμηση με μοντέρνες τάσεις


Η Χριστουγεννιάτικη διακόσμηση της τραπεζαρίας μπορεί να είναι μια διασκεδαστική εμπειρία την εορταστική περίοδο – και μπορείτε να πειραματιστείτε σύμφωνα με τις νέες τάσεις την διακόσμησης εσωτερικών χώρων. Μην διστάσετε εάν το θέλετε να πρωτοτυπήσετε συνδυάζοντας τα λευκά είδη της τραπεζαρίας σε διχρωμία άσπρου – μαύρου. Με πολύ απλό τρόπο το γιορτινό τραπεζομάντιλο σας θα δείχνει εκλεπτυσμένο αν επιλέξετε για φωτισμό ατμόσφαιρας μερικά μαύρα κεριά και όποιες άλλες λεπτομέρειες επιθυμείτε.




{{widget type="MGS\Promobanners\Block\Widget\Banner" banner_id="christmas8_gr" template="banner.phtml"}}



Source: digsdigs




{{widget type="MGS\Promobanners\Block\Widget\Banner" banner_id="rayal_gr" template="banner.phtml"}}





{{widget type="MGS\Promobanners\Block\Widget\Banner" banner_id="nairobi_gr" template="banner.phtml"}}







Η στιγμή που όλοι ετοιμαζόμαστε για τα Χριστούγεννα, όπου τα σπίτια στολίζονται με λαμπερά φώτα και πληθώρα διακοσμητικών είναι έτοιμη να μας συνεπάρει σε ένα υπέροχο αίσθημα ευφορίας. Το δέντρο να αγκαλιάζει τα δώρα και η τραπεζαρία να γίνεται το επίκεντρο του σπιτιού, γιατί ένα πολύ σημαντικό μέρος της γιορτινής περιόδου είναι σίγουρα το δείπνο των Χριστουγέννων. Δημιουργήστε μια γενναιόδωρη διακόσμηση που αξίζει στον χώρο σας και όπου η έμπνευση για πολυτέλεια θα μεταμορφώσει κάθε γιορτινή στιγμή και που σίγουρα θα σας μείνει αξέχαστη.






← Παλαιότερη δημοσίευση Νεότερη δημοσίευση →