Tender Cotton Nights & Naps!

Tender Cotton Nights & Naps!

Η ανανέωση του σπιτιού ξεκινάει από το χώρο που ονειρευόμαστε, από το χώρο που νιώθουμε τη μεγαλύτερη ασφάλεια και γαλήνη, το χώρο που “αδειάζει” το μυαλό μας, το υπνοδωμάτιό μας!


Η φύση, οδηγός των δημιουργιών μας
Δημιουργώντας λευκά είδη από εξ ολοκλήρου φυσικές ίνες, πετυχαίνουμε εκτός από την παράταση στη “διάρκεια ζωής” του προϊόντος, τη δημιουργία προϊόντων φιλικών προς εμάς και το δέρμα μας!

Στο Symmetry Living γνωρίζουμε τη σημασία που έχει ο καλός ύπνος για ένα ακόμη καλύτερο ξύπνημα και δίνουμε έμφαση στην επιλογή προϊόντων που κέντρο έχουν την ποιότητα μιάς και όλα μας τα κουβερτόρια είναι από 100% φυσικό βαμβάκι!


Εφαρμόζοντας την τεχνική του πετροπλυμένου υφάσματος, τα κουβερτόρια εφαρμόζουν υπέροχα σε κάθε κρεβάτι με τη διάσταση και την υφή να παραμένουν αμετάβλητα από πλύσιμο σε πλύσιμο.


Έτσι, επιλέγοντας από τη χειροποίητη συλλογή κουβερτορίων του Symmetry Living, διασφαλίζετε ότι το αγαπημένο σας προϊόν θα διατηρήσει την αισθητική του κομψότητα αλλά και την απαλότητα του στο πέρασμα των χρόνων!


Κουβερτόρια, λευκά είδη παντός καιρού
Ξεκίνησαν οι μέρες να είναι πιο ζεστές αλλά οι νύχτες παραμένουν δροσερές; Η νούμερο 1 ανοιξιάτικη επιλογή, που θα σας αποζημιώσει χαρίζοντας σας ξεκούραστο ύπνο, είναι τα κουβερτόρια! Τολμήστε να φωτίσετε το υπνοδωμάτιο σας επιλέγοντας χρώματα από την ανοιξιάτικη παλέτα όπως το Romance Lavender ή τους τόνους του ηλιοβασιλέματος!


Αν απλώς θέλετε να δώσετε χρώμα, ή ύφος στο υπνοδωμάτιο σας επιλέξτε να υιοθετήσετε την πολυαγαπημένη τάση του layering όλο τον χρόνο και δημιουργήστε εικόνες βγαλμένες από περιοδικό!


Το ιδανικό για εσάς
Το υπνοδωμάτιο σας είναι τόσο μοναδικό όσο και εσείς! Γι’ αυτό, στο Symmetry Living δημιουργήσαμε μία συλλογή μέσα στην οποία μπορείτε να βρείτε αυτό που αντιπροσωπεύει εσάς!


Ρομαντική διάθεση: Επιλέξαμε για εσάς κουβερτόρια σε pastel τόνους του ροζ και εκρού:


Tropical διάθεση: Νιώστε ακόμη πιο κοντά στη φύση χάρη στα χρώματα των πράσινων αποχρώσεων:


Chic & Classy διάθεση: Το Symmetry Living υπέρμαχος της απλότητας και της αρμονίας στις δημιουργίες λευκών ειδών προσφέρει επιλογές σε μπεζ και mint τόνους:


← Παλαιότερη δημοσίευση Νεότερη δημοσίευση →