Συνδυάστε το παραδοσιακό με το σύγχρονο: Η μαγεία της Grandmillennial αισθητικής στη διακόσμηση.

Συνδυάστε το παραδοσιακό με το σύγχρονο: Η μαγεία της Grandmillennial αισθητικής στη διακόσμηση.

Η νέα μας συλλογή παρουσιάζει το στυλ Grandmillennial, επίσης γνωστό ως "granny chic". Η αισθητική του Grandmillennial συνδυάζει τη διαχρονική κομψότητα της παραδοσης μαζί με σύγχρονες πινελιές, δημιουργώντας έναν ζεστό και νοσταλγικό χώρο.Το Grandmillennial στυλ αναδεικνύει τη γοητεία των vintage στοιχείων, προσθέτοντας ταυτόχρονα μοντέρνες λεπτομέρειες που το μετατρέπουν σε σύγχρονο, φρέσκο και διαχρονικό. Πρόκειται ουσιαστικά για μία απάντηση στην τάση του μινιμαλισμού και μια στροφή προς την πλούσια, διαχρονική διακόσμηση και την πολυπλοκότητα.

 

 

Κύρια χαρακτηριστικά του στυλ Grandmillennial περιλαμβάνουν τη χρήση παστέλ χρωμάτων όπως ροζ, φασκόμηλο και ανοιχτό μπλε, καθώς και πιο βαθιές αποχρώσεις όπως ναυτικό μπλε και μπορντό. Τα υφάσματα είναι πλούσια και παραδοσιακά, με ανθισμένα σχέδια, chintz, toile και paisley μοτίβα να κυριαρχούν. Ενσωματώνει υφάσματα όπως βελούδο και μπροκάρ, καθώς και διακοσμητικά στοιχεία όπως δαντέλες και κεντημένα λευκά είδη. 

 

 

Για να υιοθετήσετε το στυλ Grandmillennial στο σπίτι σας, μπορείτε να ξεκινήσετε με μια ουδέτερη βάση για τους τοίχους και τα έπιπλα. Προσθέστε λίγα χαρακτηριστικά παραδοσιακά κομμάτια, όπως μια vintage πολυθρόνα ή έναν κλασικό μπουφέ, και συνδυάστε τα με μαξιλάρια με ανθισμένα μοτίβα και καρό σχέδια από τη συλλογή μας για να προσδώσετε χρώμα και ζεστασιά στον χώρο σας. Επιπλέον, προσθέστε ιδιαίτερα ριχτάρια και χαλιά σε πλούσιες υφές και απαλά χρώματα ώστε να δημιουργήσετε μια αρμονική συνοχή. Μικρές λεπτομέρειες όπως πορσελάνινα ή κρυστάλλινα αντικείμενα αλλά και προσωπικά αντικείμενα θα δώσουν την αίσθηση της προσωπικότητάς σας στον χώρο.

 

 

Με τη σωστή προσέγγιση, το στυλ Grandmillennial μπορεί να μεταμορφώσει το σπίτι σας σε έναν ζεστό, φιλόξενο και κομψό χώρο που συνδυάζει το παλιό με το νέο, προσφέροντας μια μοναδική και διαχρονική αισθητική.

← Παλαιότερη δημοσίευση