Οι 3 best selling συνδυασμοί μαξιλαριών

Οι 3 best selling συνδυασμοί μαξιλαριών

Mix & match και στο καθιστικό σας!


Όταν σκέφτεστε διακόσμηση καθιστικού είμαστε σίγουροι πως ένα από τα πρώτα πράγματα που σίγουρα σας έρχεται στο μυαλό είναι οι διακοσμητικές μαξιλαροθήκες!


Μια μικρή αλλά τόσο σημαντική και οικονομική διακοσμητική πινελιά στον χώρο σας μπορεί να κάνει την διαφορά. Δοκιμάστε να συνδυάσετε διαφορετικές, σε μέγεθος, χρώματα και υφές, διακοσμητικές μαξιλαροθήκες και αποκτήστε το καθιστικό των ονείρων σας.


Άλλωστε στο Symmetry Living αγαπάμε τις διακοσμητικές μαξιλαροθήκες και φροντίζουμε να υπάρχει ποικιλία σε χρώματα και μοτίβα με πρωτότυπους συνδυασμούς!


Για αυτό λοιπόν συγκεντρώσαμε και σας προτείνουμε τους 3 best selling συνδυασμούς μαξιλαριών που θα βρείτε στην ιστοσελίδα μας!


Αγαπάτε τα χρώματα και την retro αισθητική;


Αν ναι, αυτός ο συνδυασμός από τρεις μοναδικές διακοσμητικές μαξιλαροθήκες ενδείκνυται για τους λάτρεις των γεωμετρικών μοτίβων, της retro αισθητικής και των έντονων θερμών αποχρώσεων


Επιλέξτε για το σαλόνι σας ένα pop of colour χρωματιστό σύνολο με τις Judy Green, Marilyn Υellow και Jackie Turquoise-Pacific!


Με εντυπωσιακό και δυναμικό pattern που αναδεικνύεται μοναδικά στους τόνους του green sage και pale lime, η διακοσμητική μαξιλαροθήκη Judy Green θα χαρίσει στο σαλόνι σας χρωματιστά 60s vibes! Τολμήστε να την συνδυάσετε με την Marilyn Yellow σε θερμούς τόνους του κίτρινου και με την Jackie Turquoise-Pacific με γεωμετρικό μοτίβο σε λιλά και τιρκουάζ αποχρώσεις για την πιο colourful και retro διακόσμηση στο καθιστικό σας!


Αγαπάτε την 60s inspired διακόσμηση;


Νοσταλγική διάθεση και ψυχεδελικά μοτίβα για όσους αγαπούν την πιο sweet εποχή που υμνεί το mix and match στους συνδυασμούς χρωμάτων και patterns. Δεν θα μπορούσαμε λοιπόν να μην αναφέρουμε το υπέροχο pop of colour αποτέλεσμα που δίνει ο συνδυασμός με διακοσμητικές μαξιλαροθήκες εμπνευσμένες από την 60s αισθητική!


Η διακοσμητική μαξιλαροθήκη Brigite με retro pattern σε χρώματα orange, terracotta, ginger και μαύρο συνδυάζεται μοναδικά με την Kelly στην ίδια χρωματική παλέτα και μαζί αποδεικνύουν πως ο συνδυασμός από διαφορετικά patterns μπορεί να δημιουργήσει το πιο μοντέρνο σκηνικό στο καθιστικό σας. Ολοκληρώστε αυτό τον εκρηκτικό συνδυασμό με την κεραμιδί διακοσμητική μαξιλαροθήκη Shape με γεωμετρικό ανάγλυφο μοτίβο και φούντες στο τελείωμα για ένα καθιστικό βγαλμένο από ταινία! Είμαστε σίγουροι πως και οι πιο συντηρητικοί στην διακόσμηση θα ξεχωρίσουν αυτόν τον συνδυασμό και θα τον αγαπήσουν όσο και εμείς μιας και θα τους ξυπνήσει τις πιο νοσταλγικές αναμνήσεις!

 

Αγαπάτε τα εντυπωσιακά μοτίβα και τα γήινα χρώματα;


Τέλος δεν θα μπορούσαμε να μην αναφέρουμε και έναν συνδυασμό με διακοσμητικές μαξιλαροθήκες για όσους αγαπούν τα περίτεχνα μοτίβα και τις πιο γήινες βαθιές αποχρώσεις. Ρομαντική διάθεση και διαχρονική κομψότητα μπορούν να έρθουν σε απόλυτη αρμονία αν επιλέξετε τα σωστά κομμάτια!


Συνδυάστε τις Omaha, Nampa, Ithaca και Peoria σε χρώματα που θα δώσουν στον χώρο σας μια ζεστή αύρα! Ο τόσο αρμονικός συνδυασμός τους στα μοτίβα και στα χρώματα θα αναβαθμίσει αισθητικά το καθιστικό σας και θα δώσει μια αίσθηση αρμονίας και χαλάρωσης!


Συνδυάστε διακοσμητικές μαξιλαροθήκες και ανανεώστε τον χώρο σας!


Αυτοί είναι μόνο μερικοί από τους αμέτρητους συνδυασμούς σε διακοσμητικές μαξιλαροθήκες που θα βρείτε στην ιστοσελίδα μας – δικαίως όμως είναι αυτοί που εσείς έχετε ξεχωρίσει και αγαπήσει τόσο πολύ, κάνοντάς τους, τους πιο best-selling κωδικούς!


Η διακόσμηση χρειάζεται τόλμη και φαντασία, γι’ αυτό μην διστάσετε να πειραματιστείτε και να συνδυάσετε τα σχέδια που σας αντιπροσωπεύουν και ταιριάζουν στην αισθητική σας!

← Παλαιότερη δημοσίευση Νεότερη δημοσίευση →