Line art στυλ και διακόσμηση σπιτιού

Line art στυλ και διακόσμηση σπιτιού

Line Art η τάση που λατρεύουν όλες οι influencers και έχει κατακτήσει το Pinterest! Φιγούρες και πρόσωπα σχηματίζονται από τη ρευστή κίνηση μιας ενιαίας γραμμής και δημιουργούν το πιο eye-catching trend στη διακόσμηση. Η γραμμή αποτελεί ένα από τα 7 βασικά στοιχεία της τέχνης τα οποία οι καλλιτέχνες αναμιγνύουν προκειμένου να συνθέσουν ένα έργο τέχνης! O Henri Matisse και ο Pablo Picasso είναι μόνο μερικοί από αυτούς που τόλμησαν να σπάσουν τα πολύπλοκα σχέδια και να δημιουργήσουν συνθέσεις με πιο απλοποιημένα στοιχεία στηριζόμενοι στις μορφές και στην κίνηση των γραμμών. Μιλάμε λοιπόν για ένα είδος τέχνης που υπάρχει ήδη από τον 20ο αιώνα!

 


Στην πολύβουη και γεμάτη ερεθίσματα καθημερινότητά σας, το Line Art Trend είναι εδώ για να δώσει στον χώρο σας μια αίσθηση γαλήνης και ηρεμίας. Προϊόντα με Line Art τεχνοτροπία θα συναντήσει κανείς σε χαλιά, ριχτάρια, πίνακες και διακοσμητικά μαξιλάρια. Τα χρώματα ποικίλουν κρατώντας όμως μια αρμονική παλέτα που ξεκουράζει τα μάτια και δίνει μια αίσθηση ελευθερίας. Τα γραμμικά σχέδια δεν έχουν συνήθως μια συγκεκριμένη θεματική - φιγούρες, πρόσωπα και αφηρημένες συνθέσεις δημιουργούνται ως αποτέλεσμα της κίνησης των γραμμών. Καθόλου τυχαίο δεν είναι λοιπόν που η τεχνική αυτή έχει συνδεθεί με την έννοια της ψευδαίσθησης αφού με όποια οπτική κοιτάξει κανείς το καλλιτεχνικό δημιούργημα, σίγουρα θα «συναντήσει» δύο ή και περισσότερα νοήματα!

 

Αυτή η ιδιαίτερη, μινιμαλιστική, ζωγραφική τεχνοτροπία θα δώσει στο χώρο σας την ανανέωση που χρειάζεται και θα τον αναβαθμίσει αισθητικά! Ω ναι, δεν είναι καθόλου τυχαίο που σε κάθε millennial σπίτι που θαυμάζετε στα social media θα συναντήσετε Line Art διακοσμητικά αντικείμενα. Πως λοιπόν να ενσωματώσετε και εσείς στον χώρο σας αυτό το trend; Ξεκινήστε με μερικά διακοσμητικά μαξιλάρια τόσο στο υπνοδωμάτιο όσο και στο σαλόνι – μικρή αλλά ουσιαστική παρέμβαση η οποία θα δώσει μια minimal αλλά εντυπωσιακή νότα αλλαγής στον χώρο σας. Αν πάλι είστε στην κατηγορία των τολμηρών που αγαπούν να υιοθετούν στο έπακρο τα trends και δεν φοβούνται τις αλλαγές τολμήστε το σε μεγαλύτερες επιφάνειες όπως χαλιά, ριχτάρια και ταπετσαρίες!

 

 


Η αρμονία χρωμάτων, η αίσθηση συνέχειας και ελευθερίας και η αφαιρετική διάθεση καθιστούν την τεχνοτροπία Line Art σχεδόν διαχρονική. Μιλάμε λοιπόν όχι μόνο για ένα trend αλλά για ένα στυλ στην διακόσμηση που ήρθε για να μείνει! Τολμήστε λοιπόν να ανανεώσετε τον χώρο σας και δώστε ένα φινετσάτο αισθητικό αποτέλεσμα με Line Art διακοσμητικά αντικείμενα. Μην ξεχνάτε πόσο σημαντικό είναι μετά από μια κουραστική μέρα να βρίσκει κανείς στον χώρο σου την αρμονία και την ζεστασιά που χρειάζεται – μια αρμονία που η Line Art διακόσμηση υπόσχεται στο έπακρο!

 

Ανακαλύψτε τώρα την Line Art Collection του Symmetry Living


 

← Παλαιότερη δημοσίευση Νεότερη δημοσίευση →