3 τρόποι να ανανεώσετε γρήγορα το υπνοδωμάτιό σας

3 τρόποι να ανανεώσετε γρήγορα το υπνοδωμάτιό σας

Νιώθετε ότι έχετε ανάγκη από μια ανανέωση; Σας φαίνεται μονότονο το υπνοδωμάτιό σας; Είμαστε εδώ για να σας προτείνουμε τρόπους να το ανανεώσετε γρήγορα και οικονομικά. Για εμάς μια ανανέωση ισοδυναμεί με μια αλλαγή όχι μόνο στον χώρο μας αλλά και στην διάθεσή μας. Όσο πλησιάζουμε λοιπόν στην χειμερινή περίοδο είναι μια καλή ευκαιρία να δώσετε μια νέα πνοή στο υπνοδωμάτιό σας και μια γερή ώθηση στην ψυχολογία σας για τις κρύες μέρες που έρχονται! Έχουμε συγκεντρώσει για εσάς 3 απλούς τρόπους για να δημιουργήσετε την πιο cozy ατμόσφαιρα στο υπνοδωμάτιό σας.


Το πρώτο που έχετε να κάνετε είναι να φανταστείτε την αλλαγή, να αναζητήσετε έμπνευση, να διαλέξετε τα αγαπημένα σας χρώματα, να διώξετε κάθε περιττό και οτιδήποτε σας κουράζει από τον χώρο και να προτάξετε τη φαντασία σας ώστε να δημιουργήσετε το υπνοδωμάτιο των ονείρων σας!


Ας ξεκινήσουμε λοιπόν! Το πιο σημαντικό στοιχείο σε ένα υπνοδωμάτιο δεν είναι άλλο από το κρεβάτι το οποίο συνήθως καταλαμβάνει και τη μεγαλύτερη επιφάνεια στον χώρο. Μπορείτε λοιπόν να αλλάξετε παπλώματα και παπλωματοθήκες ή ακόμα να προσθέσετε κάποιο κουβερτόριο ή κουβερλί σε ένα θερμό χρώμα που θα φωτίσει και θα μεγαλώσει αμέσως τον χώρο σας. Έντονα μοτίβα, λαμπερά χρώματα και διαφορετικές υφές μπορούν να αλλάξουν αμέσως την εικόνα του χώρου χωρίς καν να χρειάζεται να αλλάξετε τίποτα άλλο! Στο κρεβάτι τελειώνει κάθε κουραστική μέρα και ξεκινάει ένα νέο γεμάτο ελπίδα πρωινό - δεν υπάρχει λοιπόν τίποτα καλύτερο από το να δώσετε σε αυτό το δικό σας ύφος και την δική σας μοναδική αισθητική. Σας προτείνουμε λοιπόν να ξεκινήσετε την ανανέωση από μια αλλαγή στο πάπλωμα ή με μια προσθήκη κάποιου κουβερλί ή κουβερτόριου που θα δώσει αμέσως όχι μόνο έναν αέρα ανανέωσης αλλά και μια αίσθηση ζεστασιάς, γαλήνης και ηρεμίας.

 

Σας προτείνουμε επίσης να επενδύσετε σε διακοσμητικά μαξιλάρια. Ναι καλά ακούσατε μια τόσο μικρή αλλαγή μπορεί να αλλάξει όλο το υπνοδωμάτιό σας! Μια γωνιά με μαξιλάρια σε διαφορετικά χρώματα, σχήματα και υφάσματα θα δημιουργήσει μια αισθητικά όμορφη και χουχουλιάρικη ατμόσφαιρα. Γυρνώντας από μια κουραστική μέρα στη δουλειά θα μπορείτε να βρείτε σε αυτή τη γωνία αυτή την μοναδική αίσθηση χαλάρωσης που τόσο έχουμε κάποιες φορές ανάγκη!


Τέλος μια πολύ σημαντική αλλά ουσιαστική διακοσμητική παρέμβαση είναι ο φωτισμός που μπορεί να ανανεώσει και να δώσει μια άλλη δυναμική στο υπνοδωμάτιό σας. Χρησιμοποιήστε λάμπες με ζεστό φωτισμό και γενικά αποφύγετε τις πολλές πηγές φωτισμού. Ο σωστός φωτισμός είναι απαραίτητος για να ισορροπήσει την διακόσμηση και να φέρει τελικά με τον πιο απλό τρόπο την επιθυμητή ανανέωση στον χώρο σας.

 

Όποια αλλαγή και αν επιλέξετε να κάνετε, μην ξεχνάτε πως το υπνοδωμάτιο είναι το μικρό ιδιωτικό σας καταφύγιο, γι’ αυτό είναι σημαντικό να το ανανεώσετε με τρόπο που θα σας κάνει να νιώθετε άνετα και “ζεστά”.

← Παλαιότερη δημοσίευση Νεότερη δημοσίευση →