Ανοιξιάτικη Διακόσμηση με Ριχτάρια και Μαξιλάρια

Ανοιξιάτικη Διακόσμηση με Ριχτάρια και Μαξιλάρια




Ανοιξιάτικη διακόσμηση με ριχτάρια και μαξιλάρια





5 τρόποι να διακοσμήσετε το σαλόνι σας σε ανοιξιάτικο στυλ


Η ανοιξιάτικη διακόσμηση έρχεται με φυσικό τρόπο στην διάθεση μας. Καθώς ο καιρός γίνεται ολοένα καλύτερος και οι ημέρες είναι πιο φωτεινές και μεγαλύτερες, αναπόφευκτα μας προσκαλούν σε ένα ευχάριστο συναίσθημα να θελήσουμε να φέρουμε φρέσκια ατμόσφαιρα στο σπίτι. Ξεκινώντας με κάποιες πρώτες βασικές αλλαγές.


Τα πρώτα βήματα στην μεταμόρφωση αυτή μπορούν να γίνουν με πολύ εύκολο τρόπο, ακόμα και αν αλλάξετε μόνο κάποιες λεπτομέρειες. Δηλαδή, δεν θα χρειαστεί να κάνετε ολοκληρωτική ανοιξιάτικη διακόσμηση, παρά μόνο ξεκινώντας με τα βασικά και απολύτως απαραίτητα αξεσουάρ. Πολύ απλά, αν αλλάξετε τα ριχτάρια στο καθιστικό σας και τα αντικαταστήσετε με ανοιξιάτικα ριχτάρια. Το ίδιο θα κάνετε με τα διακοσμητικά μαξιλάρια. Αμέσως η ατμόσφαιρα θα φέρει τα πρώτα σημάδια άνοιξης στο σαλόνι σας και θα μετατραπεί σε ένα χώρο που ανεβάζει την διάθεσή σας και είναι έτοιμος να υποδεχτεί την υπέροχη αυτή εποχή.





{{widget type="MGS\Promobanners\Block\Widget\Banner" banner_id="spring_decor_2_gr" template="banner.phtml"}}





{{widget type="MGS\Promobanners\Block\Widget\Banner" banner_id="spring_decor_1_gr" template="banner.phtml"}}






Τα αγαπημένα αξεσουάρ και αναπόσπαστα κομμάτια για κάθε σαλόνι είναι τα ριχτάρια και τα μαξιλάρια καναπέ. Είναι πρακτικά για την άνεση σας, ενώ με εντυπωσιακό τρόπο δίνουν στην ατμόσφαιρα μια φιλόξενη αύρα στους καλεσμένους σας.
Για εσάς είναι και κάτι παραπάνω, είναι η ευχάριστη διάθεση που εμπνέουν όταν ξεκινά η διαδικασία του να τοποθετήσετε στον καναπέ σας ένα ή περισσότερα ριχτάρια, μαζί με τα διακοσμητικά μαξιλάρια και τα μαξιλαράκια, το ένα δίπλα στο άλλο, ακόμα και πάνω στο χαλί. Η ποικιλία αυτή εμπνέει την δημιουργικότητα με αποτέλεσμα τη διακόσμηση του χώρου μέσα από μια νέα, ανανεωμένη έκρηξη φρεσκάδας.



1. Ανοιξιάτικη διακόσμηση με μαξιμαλιστικό στυλ


Η ανοιξιάτικη μαξιμαλιστική διακόσμηση έρχεται για να αλλάξει την διάθεσή μας και παράλληλα λέγοντας αντίο στις ζεστές και ανάγλυφες υφές των χειμερινών υφασμάτων. Το επίκεντρο της εικόνας στον χώρο διεκδικούν τα έντονα χρώματα, τα μοτίβα, τα γεωμετρικά σχήματα και floral patterns σε δροσερά και ανάλαφρα υφάσματα.


Ένα mix & match από χρωματιστά ριχτάρια και μαξιλάρια καναπέ που αποθεώνουν την μεγαλειώδη μαξιμαλιστική πληθωρική έκφραση μέσα από τις φωτεινές ηλιαχτίδες. Ο μαξιμαλισμός πρόκειται για το πλέον αγαπημένο στυλ διακόσμησης σε κάθε νέα εποχή γιατί προσφέρεται να σας προκαλέσει στο να βλέπετε πάντα τον χώρο σας με διαφορετική οπτική γωνία.




{{widget type="MGS\Promobanners\Block\Widget\Banner" banner_id="spring_decor_3_gr" template="banner.phtml"}}

Source: CASA WATKINS LIVING




{{widget type="MGS\Promobanners\Block\Widget\Banner" banner_id="spring_decor_4_gr" template="banner.phtml"}}

Source: hippiebohogypsy



2. Ανοιξιάτικη διακόσμηση με ανέμελο στυλ


Η ανοιξιάτικη διακόσμηση μπορεί να αφυπνίσει μια πιο ανέμελη έκφραση στην καθημερινότητά σας. Δεν έχετε παρά να συνδυάσετε τα ποιοτικά ριχτάρια και μαξιλάρια καναπέ με το πιό λαμπερό τρόπο που μπορείτε να δημιουργήσετε, αλλά που δεν έχει σημασία πως θα τοποθετηθούν. Αυτό συνεπάγεται το ανέμελο στυλ αλλά που θα δηλώνουν όμως με ευχάριστο τρόπο την κίνηση που έχει ένας χώρος που ζείτε κάθε μέρα.


{{widget type="MGS\Promobanners\Block\Widget\Banner" banner_id="spring_decor_5" template="banner.phtml"}}

Source: EL MUEBLE



3. Ανοιξιάτικη διακόσμηση με αρμονική αύρα


Εάν πάλι σας αρέσει να συνδυάζετε όλα τα αγαπημένα σας αντικείμενα, αλλά θέλετε και να υπάρχει μία τάξη, τότε μια πρόταση είναι να τοποθετήσετε τα ανοιξιατικα ριχτάρια ομοιόμορφα διπλωμένα και επιπλέον τα διακοσμητικά μαξιλάρια τοποθετημένα συμμετρικά. Θα πετύχετε με αυτή την μέθοδο να εφαρμόσετε ποικιλία σε χρώματα και σχέδια, μέσα από μία ισορροπία που ταιριάζει στην διάθεσή σας και δίνει αρμονικό αποτέλεσμα.


{{widget type="MGS\Promobanners\Block\Widget\Banner" banner_id="spring_decor_6" template="banner.phtml"}}

Source: New Smart Design





{{widget type="MGS\Promobanners\Block\Widget\Banner" banner_id="richtari_salmon_gr" template="banner.phtml"}}





{{widget type="MGS\Promobanners\Block\Widget\Banner" banner_id="jalisco_pink_gr" template="banner.phtml"}}







{{widget type="MGS\Promobanners\Block\Widget\Banner" banner_id="piazza1_gr" template="banner.phtml"}}





{{widget type="MGS\Promobanners\Block\Widget\Banner" banner_id="straw_basket_gr" template="banner.phtml"}}





4. Ανοιξιάτικη Boho διακόσμηση


Η διακόσμηση εσωτερικού χώρου περιέχει πολλούς άλλους στιλιστικούς τρόπους που μπορείτε να δοκιμάσετε και να εφαρμόστε στην ανοιξιάτικη αλλαγή του καθιστικού σας. Εάν το σαλόνι σας έχει κλασική διακόσμηση μπορείτε να του δώσετε μια φρέσκια πινελιά μοντέρνου αέρα επιλέγοντας boho ριχτάρια σε ιδιαίτερα σχέδια ή σε απαλές αποχρώσεις το ροζ, του γαλάζιου ή του πράσινου πάνω στο καφέ, το εκρού ή του ιβουαρ μαζί με μαξιλάρια σε διάφορα σχέδια, υφές και χρώματα.
Tip: Τοποθετήσετε ένα από τα boho ριχτάρια που πήρατε, σε ψάθινο καλάθι δίπλα στον καναπέ.


{{widget type="MGS\Promobanners\Block\Widget\Banner" banner_id="spring_decor_boho" template="banner.phtml"}}

Source: Gray Living Room






{{widget type="MGS\Promobanners\Block\Widget\Banner" banner_id="jovie2_gr" template="banner.phtml"}}





{{widget type="MGS\Promobanners\Block\Widget\Banner" banner_id="embroidery_white_gr" template="banner.phtml"}}





{{widget type="MGS\Promobanners\Block\Widget\Banner" banner_id="colt2_gr" template="banner.phtml"}}





5. Ανοιξιάτικη διακόσμηση σε δύο όψεις


Με τα Symmetry Living ριχτάρια και με τα μοναδικά σχέδια σε μαξιλάρια καναπέ και ανοιξιάτικα ριχτάρια διπλής όψης, θα αλλάζετε την ατμόσφαιρα του χώρου σας όσο συχνά επιθυμείτε. Αντιστρέφοντας τις πλευρές των αξεσουάρ μπορείτε, είτε να αλλάζετε τον χρωματικό τόνο με την αντίθεση σε κάθε πλευρά. Ομοίως με πολλές εναλλαγές θα αλλάξετε τις πλευρές στα μαξιλάρια. Ανάλογα με το πως θα εφαρμόστε τους συνδυασμούς, με την πλευρά που θα επιλέξετε να προβάλλονται τα μοτίβα και τα χρώματα, θα σας χαρίζουν ποικιλοτρόπως την αίσθηση ότι ο χώρος συνεχώς είναι διαφορετικός.





{{widget type="MGS\Promobanners\Block\Widget\Banner" banner_id="lucciola1_gr" template="banner.phtml"}}





{{widget type="MGS\Promobanners\Block\Widget\Banner" banner_id="lucciola2_gr" template="banner.phtml"}}







{{widget type="MGS\Promobanners\Block\Widget\Banner" banner_id="rio1_gr" template="banner.phtml"}}





{{widget type="MGS\Promobanners\Block\Widget\Banner" banner_id="rio2_gr" template="banner.phtml"}}





Τα ανοιξιάτικα ριχτάρια ταιριάζουν παντού


Τα λεπτά ριχτάρια αποτελούν ιδανικά για αξεσουάρ πολυθρόνας. Αν σας ικανοποιεί απόλυτα το να διακοσμείτε τον καναπέ σας αποκλειστικά με πληθώρα από διακοσμητικά μαξιλάρια, τοποθετήστε στην πολυθρόνα το ριχτάρι που θα προσφέρει την νότα της ζεστής αύρας. Διατηρώντας ένα απελευθερωμένο και μοντέρνο στυλ στο καθιστικό σας μέσα από μια έκφραση που καταρρίπτει τους κανόνες.





{{widget type="MGS\Promobanners\Block\Widget\Banner" banner_id="mulibu_blue_gr" template="banner.phtml"}}





{{widget type="MGS\Promobanners\Block\Widget\Banner" banner_id="maximalistic_47_gr" template="banner.phtml"}}





{{widget type="MGS\Promobanners\Block\Widget\Banner" banner_id="richtari_salmon2_gr" template="banner.phtml"}}




Ανοιξιάτικη ανανέωση και ποιοτικές επιλογές


Οι νέες τάσεις για την διακόσμηση εσωτερικού χώρου θέλουν έντονα χρώματα, τολμώντας ακόμα και την υπερβολή.  Ιδανική πρόταση για να βρείτε ποιά ανοιξιάτικα ριχτάρια ταιριάζουν στον χώρο σας είναι να επιλέξετε λεπτά ριχτάρια με ανάλαφρη αίσθηση στην υφή τους και σε χρώματα που αρέσουν σε εσάς και ταιριάζουν καλύτερα με τα έπιπλά σας. Ωστόσο, πριν κάνετε οποιαδήποτε επιλογή θα πρέπει να γνωρίζετε και να βεβαιωθείτε ότι πάντα επιλέγετε ποιοτικά ριχτάρια από φυσικές ίνες όπως βαμβάκι ή φυσική ίνα (chenille).


Τα υφάσματα αυτά είναι χωρίς χημικά πρόσθετα βαφής και φινιρίσματος. Μέσα από υψηλά στάνταρ της κλωστοϋφαντουργικής τέχνης και μέσα από αυτή την παραδοσιακή επεξεργασία, διατηρούν την απαλότητα και πλεονεκτήματα των φυσικών ινών.


Η άνοιξη θα φέρει και την κατάνυξη στην διάθεσή σας με τα αρώματα και τα φωτεινά χρώματα που εκπροσωπούν την εποχή αυτή. Τα αξεσουάρ στην οικία σας είναι αυτά που θα εμπνέουν πολυτέλεια και κέφι.


Επιλέξτε ποιοτικά ριχτάρια αποκλειστικά από το Symmetry Living για την ανανέωση στην διακόσμηση του χώρου σας που σας προσφέρουν μοναδικότητα, λαμπερά χρώματα με αντοχή σε βάθος χρόνου. Μαγευτικές εκκεντρικές αποχρώσεις σε χρωματιστά ριχτάρια που έχουν αντοχή στην συχνή χρήση,  αλλά και μέσα από διαχρονικούς εκλεπτισμένους τόνους σε boho ριχτάρια, υποαλλεργικά, φιλικά στο δέρμα, που απορροφούν φυσικά την υγρασία. Ευχάριστα στην αφή, δίνοντας την αίσθηση της απαλότητας και της δροσιάς,  θα δείτε πόσο σημαντικό είναι να κάνετε τις επιλογές σας με βάση την αισθητική σας και παράλληλα να επενδύετε σε φυσικά υφάσματα που θα αντέχουν σε βάθος χρόνου.






← Παλαιότερη δημοσίευση Νεότερη δημοσίευση →