Δημιουργήστε το δικό σας Boho Chic σπίτι με Scandi επιρροές

Δημιουργήστε το δικό σας Boho Chic σπίτι με Scandi επιρροές

Δημοσιεύτηκε από {{ συγγραφέας }} στις {{ ημερομηνία }}
Bohο Στυλ Διακόσμηση - 4 Βασικοί "Κανόνες"

Τι είναι η boho διακόσμηση


Το boho-chic στυλ διακόσμησης έχει μπεί για τα καλά στην ζωή μας. Έχοντας αφήσει πίσω το ξεπερασμένο πια στυλ English countryside floral προχωράμε προς ένα στυλ πιο φυσικό, με ήρεμους τόνους και υπέροχα υλικά.


Το boho-chic ή bohemian στυλ διακόσμησης είναι εμπνευσμένο από ανθρώπους που τους αρέσει να ταξιδεύουν και που είναι άμεσα συνδεδεμένοι με την φύση, χρησιμοποιεί φυσικά υλικά εμπνευσμένα από διάφορα μέρη του κόσμου..


Χρησιμοποιεί απλές γραμμές σε έπιπλα στο φυσικό χρώμα της οξιάς η της καρυδιάς ή του δρύινου και αφήνει τα χρωματιστά και ιδιαίτερα υφάσματα και τα αντικείμενα να παίξουν πρωταγωνιστικό ρολό. Ωστόσο κάπου κάπου μπορεί να ξεπροβάλει ένα πολύ ιδιαίτερο κομμάτι επίπλου ή φωτιστικού που μοιάζει σαν να έχει επιστρέψει στις βαλίτσες του ιδιοκτήτη από τις περιπέτειες του.

{{widget type="MGS\Promobanners\Block\Widget\Banner" banner_id="blog_boho_1" template="banner.phtml"}}Source: Homedit.com

{{widget type="MGS\Promobanners\Block\Widget\Banner" banner_id="blog_boho_2" template="banner.phtml"}}Source: www.isabellestyle.com

1. Χρώματα


Παρόλο που δεν υπάρχουν κάποια συγκεκριμένα χρώματα που σχετίζονται με αυτό το στυλ διακόσμησης, προτιμούμε γήινα χρώματα, μεταλλικά και χρώματα πετρωμάτων (jewel tones). Χρησιμοποιείστε χρώματα όπως το λευκό, εκρού, καφέ, γκρι και πράσινο για βάση και χρώματα σαν το πορτοκαλί, το aqua, μπλε ηλεκτρίκ, το κίτρινο και το μωβ καθώς επίσης και πινελιές του ασπρόμαυρου.


2. Layering


Ένα ακόμη βασικό χαρακτηριστικό της μόδας του boho-chic είναι το layering, η χρησιμοποίηση, ριχταριών, χαλιών, υφασμάτων που επικαλύπτει το ένα μέρος του άλλου, δίνοντας στο χώρο έναν ατημέλητο αλλά ωστόσο ήρεμο χαρακτήρα.

{{widget type="MGS\Promobanners\Block\Widget\Banner" banner_id="layering_blog_2" template="banner.phtml"}}

{{widget type="MGS\Promobanners\Block\Widget\Banner" banner_id="layering_blog_1" template="banner.phtml"}}Source: interiorsonline.com
3. Τόνο στον τόνο


Επιλέξτε τόνους γκρί, λευκού και μπέζ σε ένα παιχνίδι “τόνο στον τόνο”.

{{widget type="MGS\Promobanners\Block\Widget\Banner" banner_id="morocco_new_1_gr" template="banner.phtml"}}

{{widget type="MGS\Promobanners\Block\Widget\Banner" banner_id="tone_blog_2" template="banner.phtml"}}

4. Διακοσμητικά Υλικά και Προϊόντα


Ο γενικός κανόνας της Boho chic διακόσμησης είναι ότι δεν υπάρχει κανόνας. Παρόλα αυτά μπορούμε με σιγουριά να πούμε ότι δεν είναι μίνιμαλ αλλά πιο πολύ μαξιμαλιστικό. More is more, εξού και το layering, τα πολλά μαξιλάρια και pattern στο pattern.

Τοποθετήστε μακραμέ στον τοίχο σας, ριχτάρια στο κρεβάτι και στον καναπέ σας και ρίξτε πολλά μαξιλάρια με διαφορετικές υφές και μεγέθη.

{{widget type="MGS\Promobanners\Block\Widget\Banner" banner_id="dora_gr" template="banner.phtml"}}

{{widget type="MGS\Promobanners\Block\Widget\Banner" banner_id="blog_boho_nur" template="banner.phtml"}}
Επίσης μην φοβηθείτε να χρησιμοποιήσετε διαφορετικές υφές και pattern που δεν θα ταιριάζανε σε άλλα συμβατικά στυλ διακόσμησης. Δίνουν μια παιχνιάρικη και εξωτική νότα στον χώρο σας.


Χρησιμοποιείστε χαλιά shaggy, βαμβακερά διακοσμητικά μαξιλάρια, πλεκτά κουβερτόρια / παπλωματοθήκες / κουβερλί και γούνινα ριχτάρια / μαξιλάρια και πούφ.


Τα υλικά σε αυτό το στυλ διακόσμησης δείχνουν ξεβαμμένα και παλιά αλλά αυτό είναι που τα κάνουν να δείχνουν πιο φυσικά (natural-earthy). Κρόσσια, γούνες και πομ-πομ δίνουν και αυτά το παιχνιδιάρικο στυλ στον χώρο σας.


Χρησιμοποιείστε χειροποίητα προϊόντα, χαλιά, ριχτάρια, παπλωματοθήκες και κουβερτόρια καθώς και accessories από ταξίδια σας ή από διάφορα μέρη της γης.

{{widget type="MGS\Promobanners\Block\Widget\Banner" banner_id="terrazzo_gr" template="banner.phtml"}}

{{widget type="MGS\Promobanners\Block\Widget\Banner" banner_id="blog_boho_dodo" template="banner.phtml"}}

{{widget type="MGS\Promobanners\Block\Widget\Banner" banner_id="celia_gr" template="banner.phtml"}}{{widget type="MGS\Promobanners\Block\Widget\Banner" banner_id="ella_gr" template="banner.phtml"}}

{{widget type="MGS\Promobanners\Block\Widget\Banner" banner_id="frida_gr" template="banner.phtml"}}

{{widget type="MGS\Promobanners\Block\Widget\Banner" banner_id="uma_gr" template="banner.phtml"}}
Νεότερη δημοσίευση →